15 Jan – Dag 1 B&C Criterium – Wachtebeke

Aan deze eerste BC wedstrijd van het nieuwe jaar nemen zeven zwemmers en zwemsters deel. Een kort overzicht van de resultaten in dit 50m bad.
Voor meer info ivm Zilveren en Gouden Zwaan verwijs ik graag naar een vorig bericht.

Louis ziet het zitten, zwemt kranig de 100 m schoolslag en haalt een persoonlijk record. Hij verbetert vandaag ook zijn tijd op de 50 m vlinderslag met enkele seconden.

Sander vliegt er meteen in. Op de 100 m schoolslag eindigt hij 2e, goed voor een zilveren medaille en daarmee behaalt hij meteen een Zilveren Zwaan. Met zijn 50 m vlinderslag zwemt hij een mooie persoonlijke besttijd.

Karen is trouw van de partij, zwemt drie nummers en staat drie keer op de hoogste podiumplaats om haar gouden medailles in ontvangst te nemen. Op de 100 m schoolslag behaalt Karen een Zilveren Zwaan.

Marta zwemt haar 100 m schoolslag in een mooie tijd, en vliegt gezwind uit de startblokken voor de 50 m vlinderslag. En dat is meteen goed voor een tweede plaats en een welverdiende zilveren medaille.

Lore komt na een competitie-stop van enkele maanden terug aansluiten en zwemt de 400 m vrije slag, de 50 m vlinder en de 100 m schoolslag, waarop ze mooie resultaten neerzet.

Yme heeft het wat moeilijk vandaag met de 100 m schoolslag. Maar dan volgt de 50 m vlinderslag, waarop hij een heel mooie tijd neerzet.

Ines benadert op een fractie haar besttijd op de 100 m schoolslag, en zwemt een mooie persoonlijke besttijd op de 50 m vlinderslag.

U kunt alle resultaten hier nalezen.

Een mooie start van dit BC jaar, proficiat aan al onze zwemmers en zwemsters !