Extra voorstelling! NICHOLAS met nieuwe show “Decipiatur” in CC Erpe-Mere

AST presenteert Nicholas op zaterdag 21 november 2020 in CC EmotiaOp vrijdag 20 november én zaterdag 21 november 2020 organiseert AST het optreden van goochelaar Nicholas (bekend van VTM) in het gloednieuwe cultuurhuis van Erpe-Erpe.

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling Echt, komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld Decipiatur. Een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rots van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas : groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

AST presenteert Nicholas op vrijdag 20 november 2020 in CC Emotia

Tickets kosten 22€ (incl. reservatiekosten) en zijn te bestellen via CC Emotia. Alle opbrengsten van deze avond komen ten goede aan zwemclub AST.

Voor de aankoop van tickets moet er eerst een registratieprocedure afgewerkt worden. Na die procedure krijg je een bevestingsmail (check ook de spamfolder). Na het bevestigen van die mail, kan je de aankoop van de tickets starten.